Fortæl om produktet

FB TW YT PN
T

ony Fung, en business tycoon af Hong Kong, har annonceret et nyt partnerskab med to-udvikling virksomheder i Kina, der synes at være villige til at bidrage til at finansiere den Aquis Great Barrier Reef Resort. Den Yorkeys Knob ejendom vil have en pris på $8,5 milliarder til at skabe og ny alliance siges at være til gavn for den finansielle side af ligningen slot krusninger på vandet. Aquis er nu justeret med Tandellen og CCCC International Holding Limited, med en talsmand for Aquis ikke sige, hvad partnerskabet betyder for forslaget fra casino, som har været trukket ud i noget tid. Planerne omfatter otte hoteller med 7.500 værelser, en konvention center, teatre og golfbane. En kunstig sø og lagunen er også indgår i planerne.
Talsmand erklærede, at de nye relationer, der har været etableret med Tandellen og CCCI er en vigtig milepæl for ambitionerne i Aquis' Queensland hvorfor er privat gambling ulovlig. Sammen, de enheder, som har de finansielle og operationelle kapacitet til at tage på flere projekter i flere steder.

Talsmand udtalte også, at turistmål i Gold Coast og Cairns vil fortsat være fokus, og ikke ville blive trukket for at diskutere mulighederne for en formel joint venture-aftale at komme videre med projektet i Yorkeys Knob hvorfor er position så vigtigt i poker. Om sagen, sagde han, at forhandlingerne fortsætter med den stat, regering og meddelelser vil blive foretaget på det rigtige tidspunkt. hvorfor er pop slots virker ikke.

Slot krusninger på vandet

TOP