Fortæl om produktet

FB TW YT PN
W

illiam Hill blevet officiel betting partner for Football30 Begrænset (F30) Elite Legends Cup, der afholdes på Leyton Orient ' s Matchroom Stadium på 18 Maj hvem ejer charles town løb og slots. Har du stadig længes efter at se den holder af Gianfranco Zola, Paul Merson og Teddy Sheringham, og graciøse en fodboldbane?Godt du er i lykke strategier for online poker turneringer.

Football30 Begrænset (F30) er et begreb, der tillader den tidligere helt store i Premier league til at vise verden, at der er liv tilbage i den ikke så gammel, dog endnu. Tidligere stjerner i Tottenham Hotspur, West Ham, Arsenal og Chelsea vil konkurrere i Elite Legends Cup, og UK ' s største bookmaker William Hill, er netop underskrevet på at fungere som officiel betting partner valg.

Ossie Ardiles (Spurs), Gianfranco Zola (Chelsea), Ian Wright (Arsenal) og Martin Allen (West Ham) vil administrere hold, der omfatter den holder af Jimmy Floyd Hasselbaink, Andrij Sjevtjenko, Paul Merson, Paolo Di Canio, Stuart Pearce, Teddy Sheringham, Darren Anderton og Ricky Villa. Tidligere England manager, Glenn Hoddle, der er teknisk direktør i F30 ramme, og han er ansvarlig for hovedparten af de regler, der involverer 15 minutters halvdele, roll-on/roll-off-erstatninger og korte hjørner strategier for texas holdem poker. "Fra den første dag den koncept frem over frokosten på Langans med Chris Skrog, den tidligere sponsorship manager i England team for Landsdækkende, jeg har altid planlagte konceptet til gavn for den som Paul Gascoigne. Havde F30 været omkring, når Gazza færdig med at spille, så ville det have været en glidende overgang til det Legender arena, noget for ham at udvide sin karriere, til at fokusere og til at holde rimeligt fit og sund." Sagde journalisten, og tidligere Britiske sports skribent af året, Harry Harris Kommentere på partnerskab, Glen Hoddle sagde: "Vi erkender, at der er en masse af tilhængere, der ønsker at placere en indsats, og at bringe det til vores legend turnering vil betyde, at vi catering til alle." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre strategier for roulette i kasinoer.

Hvem ejer charles town løb og slots

TOP