Fortæl om produktet

FB TW YT PN
I

henhold til floridapolitics.com Hus Bill 629 (HB629) ville have tvunget en advarsel på hver lodseddel sælges i staten hvordan at spille poker guide. Måske nu besked er blevet klart. Når han nixed regningen sidste fredag, DeSantis erklærede, "Som guvernør, en af mine vigtigste prioriteter er at gøre højere uddannelse til en overkommelig pris for Florida familier." DeSantis også skrev i et brev, der ledsager veto, "Dette lovforslag reducerer Lottery' s evne til fortsat at maksimere indtægterne til uddannelse og have en negativ indvirkning Florida studerende." Få de seneste gambling nyheder fra Calvin Ayre hvordan at spille texas holdem poker godt. I 2017, Rick Scott, så er guvernør i Florida, veto mod et lovforslag, som forsøgte at gøre advarselsmærkater obligatorisk på lotteri billetter og tilhørende lotteri marketing materiale hvad er odds for at ramme jackpot på spilleautomaten.
Florida Hus ønskede at se, "Advarsel: Afspilning af et lotteri spil, udgør spil og kan føre til afhængighed og/eller tvangsmæssig adfærd hvad er odds for at ramme green på roulette. Ifølge en rapport udarbejdet af Indtægter Estimering af Konferencen, Florida stod til at miste så meget som $235 millioner i uddannelse indskud i et enkelt år.

Det søgte at få at se "Advarsel: Lotteri spil kan være vanedannende" eller "Spille ansvarligt" på hver billet, og ville også have været nødvendig på "alle reklamer eller kampagner for lotteri spil, herunder dem, der er på tv, Internet, print og radio." For at være fair, de advarsler, der er meget enklere, end hvad der oprindeligt havde foreslået det, og ville have taget omkring 10% af den faste ejendom på den udskrevne billetter. Efter at staten har skiftet hænder fra Scott til sin nuværende guvernør, Ron DeSantis, lobbyister igen forsøgt at få politikerne til at tilbage-tryk for advarsler og, igen, har fejlet. Chancerne for at vinde en stor præmie, er meget lav." I en af de mange lovgivningsmæssige udvalgets møder på regningen, Florida Lottery Generalsekretær, Jim Poppell, hævdede, at advarslen ville skræmme potentielle kunder, men at det ikke ville holde dem med en gambling addiction væk hvad er odds for at ramme på en spilleautomat.

Som det var tilfældet med hans forgænger, DeSantis gav bill øksen over bekymringer for, at det vil reducere mængden af penge i lotteriet giver til det offentlige uddannelsessystem. Ideen var at oplyse offentligheden om, at gambling kan føre til afhængighed, men guvernøren troede, at det var ikke nødvendigt poker-es un farol.

Hvordan at spille poker guide

TOP